• 02166550055-02166555618
شرایط مهاجرت به کانادا


اطلاعات عمومی در مورد کشور کانادا :


پایتخت: اتاوا
جمعیت: ۳۲ میلیون نفر
مساحت: ۹۹۷۶۱۳۹ کیلومتر مربع
زبان: انگلیسی و فرانسوی
حکومت: نظام پادشاهی مشروطه، مبتنی بر دموکراسی پارلمانی. ملکه دارای مقامی تشریفاتی است و نخست وزیر بالاترین مقام رسمی کشور می باشد.
پول رایج: واحد پول رایج کانادا دلار کانادا است، که هر دلار ۱۰۰ سنت است. سکه های کانادایی به ترتیب ارزش، ۱ سنتی که penny نامیده می شود، ۵ سنتی که nickel می باشد، ۲۵ سنتی که dime است، ۵۰ سنتی quarter ( نیم دلار، که به ندرت دیده می شود‌) ۱ دلاری و ۲ دلاری است. اسکناس ها به ترتیب ارزش ۵ دلاری، ۱۰ دلاری، ۲۰ دلاری، ۵۰ دلاری، ۱۰۰ دلاری و ۱۰۰۰ دلاری چاپ می شوند.


جمعیت افراد مهاجر در کانادا :

بیش از ۴۰ درصد از جمعیت کانادا، انگلیسی تبار و ۳۰ درصد فرانسوی تبار هستند. همچنین جمعیت بزرگی از افراد آلمانی، هلندی و اوكراینی دارد. در دهه گذشته سیل عظیمی از مهاجران به ویژه از آسیا، آفریقا و آمریكای لاتین به طرف این كشور سرازیر شده اند.


موقعیت جغرافیایی :

کانادا از مجموعه ۱۰ استان و حوزه، در ۵ منطقه اصلی به نامهای Atlantic ،Central ،North ،Prairies و West Coast تشکیل شده است.

منطقه آتلانتیک از مجموعه استانهای Prince Edward Island , New Foundland Labrador،New Brunswick و Nova Scotia تشکیل گشته است.مشاغلی چون ماهیگیری،‌ کشاورزی، جنگلداری، معدت کاری و جهانگردی در اقتصاد منطقه آتلانتیک نقش بسیار مهمی دارند .کانادای مرکزی از مجموعه استان های Ontario و Quebec تشکیل شده است. این منطقه پر جمعیت ترین ناحیه در کشور کانادا است. انتاریو و کبک جمعا بیشتر از سه چهارم کل محصولات کانادا را تولید می کنند. Prairies از مجموعه استان های Manitoba ،Saskatchewan و Alberta تشکیل شده است. قسمت اعظم زمین های این ناحیه صاف و بارور و برای کشاورزی ایده آل و دارای منابع غنی از انرژی است. این منطقه از کوه های راکی آغاز شده و در غرب آلبرتا به پایان می رسد. سلسله جبال راکی شامل بلندترین قلل آمریکای شمالی است.
سواحل غربی استان بریتیش کلمبیا به خاطر رشته کوه ها و جنگل هایش بسیار معروف است. منابع طبیعی چون الوار و ماهی نقش مهمی در اقتصاد این منطقه دارند. باغداری و توریسم از دیگر صنایع عمده در این منطقه به شمار می رود. منطقه شمالی سه حوزه است: یوکان، حوزه شمال غربی و نوناووت. این سه حوزه در مجموع بیش از یک سوم سرزمین کانادا را در بر گرفته اند. منابع منطقه شمالی شامل نفت، گاز طبیعی، طلا، سرب و روی می باشد.


آب و هوا :

آب و هوای ساحل اقیانوس آرام در تابستان گرم و كاملا خشك و در زمستان ملایم ، ابری و مرطوب است . قسمت محصور در خشكی ، بسته به ارتفاع ، وضعیت آب و هوایی نامساعدتری دارد. نواحی جنوبی كانادای مركزی مرطوب و دارای تابستان های گرم و زمستان های سرد است و در تمام طول سال باران می بارد، در حالیكه مناطق آتلانتیك ، آب وهوایی مرطوب دارد. نواحی شمالی كه شامل حدود 40 درصد از این كشور است ، شرایط سرد قطبی دارد و درجه حرارت در اكثر ایام سال زیر صفر است و در زمستان تا 40- درجه سانتیگراد نزول میكند. میانگین درجه حرارت روزانه در شهرهای مونترال و تورنتو در فصل تابستان (جولای ) 21 درجه سانتیگراد ( F69 ) است و در فصل زمستان ( ژانویه ) این دما تا7- تا 10-






شرایط ویزای اقامت کانادا :

برنامه Express Entry 2015 که توسط اداره مهاجرت کانادا CIC از ابتدای ژانویه 2015 اعلام گردیده است در دو مرحله انجام میپذیرد، در مرحله اول کسانیکه واجد شرایط یکی از برنامه های نیروی متخصص فدرال می باشند می توانند وارد استخر کاندیداها شوند و سپس در مرحله بعد بین دیگر کاندیداها رتبه می گیرند و نامه ITA را دریافت می کنند.


نکات برنامه "ورود سریع کانادا 2015"

هیچ گونه لیست مشاغلی وجود نخواهد داشت !!

همانطور که می دانید در برنامه 2014 شما باید شامل یکی از 50 رشته نیروی متخصص فدرال می بودید. در حال حاضر اداره مهاجرت کانادا CIC اعلام کرده که هیچ گونه رشته و لیست مشاغلی مطرح نیست، فقط باید اثبات کنند که یکسال طی ده سال گذشته در یکی از کدهای NOC مشغول به کار بوده اند. کدهای مشاغل National Occupational Classification-NOC از جمله بخش های دسته بندی حرفه ها در کانادا می باشند.

سیستم تماما مکانیزه و الکترونیکی است.

تمام مراحل این برنامه به صورت الکترونیکی انجام خواهد پذیرفت.


جزئیات امتیاز بندی برنامه براساس سیستم CRS :

سیستم امتیاز بندی کانادا براساس فاکتورهای فردی (سن، زبان، تحصیلات) و امتیازات همسر است.همچنین امتیاز پیشنهاد شغلی و درخواست تایید استانی خواهد بود.

در این سیستم شما 500 امتیاز از فاکتورهای فردی برای افراد مجرد و 460 امتیاز برای افراد متاهل و 40 امتیاز برای همسر آنان دریافت خواهید کرد. همچنین 100 امتیاز از فاکتورهای انطباقی دریافت خواهید نمود. برای پیشنهاد شغلی امتیاز درنظر گرفته شده برابر 600 امتیاز و برای تایید استانی نیز 600 امتیاز خواهید داشت که بسیار بالا است!

امتیاز بندی برنامه "ورود سریع" در سال 2015 ، Express Entry – Comprehensive Ranking System

در این برنامه مبنای امتیاز بندی ها تغییر کرده است در سیستم قبلی حداکثر 100 امتیاز وجو داشت. (شما باید 67 امتیاز برای قبولی بدست می آوردید)، ولی در برنامه جدید حداکثر 1200 امتیاز وجود خواهد داشت. که 500 امتیاز به فاکتورهای فردی متقاضی تعلق می گیرد. اگر متقاضی متاهل باشد 460 امتیاز به فاکتورهای فردی متقاضی و 40 امتیاز به فاکتورهای همسر او تعلق می گیرد.


جزئیات امتیاز متقاضی اصلی (مجرد)
(500 امتیاز)



سن متقاضی :


حداکثر 110 امتیاز فرد می تواند کسب کند. که بیشترین امتیاز به سن 20 تا 29 تعلق می گیرد. متقاضیانی که کمتر از 18 و بیش از 44 سال سن داشته باشند امتیازی را کسب نخواهند کرد.


سطح تحصبلات :


حداکثر 150 امتیاز به نوع مدرک و سطح آن تعلق می گیرد.


 دانش زبان (زبان اول) :

حداکثر 136 امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد، یعنی شما از هرکدام از مهارتهای speaking, writing, listening and reading می توانید 34 امتیاز و مجموعا 136 امتیاز کسب کنید.


 دانش زبان (زبان دوم) :

حداکثر 24 امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد، یعنی شما از هرکدام از مهارتهای speaking, writing, listening and reading می توانید 6 امتیاز و مجموعا 24 امتیاز کسب کنید.


 تجربه کار در کانادا :

حداکثر 80 امتیاز بر اساس تعداد سال های کارکرد شما در کانادا تعلق می گیرد. این امتیاز بر مبنای حرفه شما براساس کد های NOC میباشد.


 
 
جزئیات امتیاز متقاضی اصلی (متاهل): (500 امتیاز) :


سن متقاضی اصلی :

حداکثر 100 امتیاز فرد می تواند کسب کند. که بیشترین امتیاز به سن 20 تا 29 تعلق می گیرد.متقاضیانی که کمتر از 18 و بیش از 44 سال سن داشته باشند امتیازی را کسب نخواهند کرد.

 
تحصبلات :


حداکثر 140 امتیاز به نوع مدرک و سطح آن تعلق می گیرد. همچنین 10 امتیاز نسبت به سطح تحصیلات همسر دریافت می کنید.


دانش زبان (زبان اول) :

حداکثر 128 امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد، یعنی شما از هرکدام از مهارتهای speaking, writing, listening and reading می توانید 32 امتیاز و مجموعا 128 امتیاز کسب کنید.همچنین 20 امتیاز نسبت به دانش زبان همسر شما در انگلیسی یا فرانسه محاسبه می شود که برای هر مهارت 5 امتیاز خواهید داشت.


دانش زبان (زبان اول) :

حداکثر 20 امتیاز به دانش زبان شما با ارائه مدرک انگلیسی IELTS یا فرانسه TEF تعلق می گیرد، یعنی شما از هرکدام از مهارتهای speaking, writing, listening and reading می توانید 5 امتیاز و مجموعا 20 امتیاز کسب کنید.


 تجربه کار در کانادا :

حداکثر 70 امتیاز براساس تعداد سال های کارکرد شما در کانادا تعلق می گیرد. این امتیاز بر مبنای حرفه شما براساس کد های NOC میباشد.همچنین همسر شما نیز از این بخش 10 امتیاز کسب می کند اگر سابقه کار در کانادا داشته باشد.



فاکتورهای مهارتی:

-           تحصیلات + دانش زبان
-           سابقه کار کانادایی+تحصیلات
-           دانش زبان + تجربه کار خارجی
-           تجربه کار کانادایی + تجربه کار خارجی
-           مدارک فنی (برای مشاغل حرفه ای)


خلاصه امتیاز بندی در سیستم ورود سریع- CRS :

عنوان

شـــــــــرح

متاهل

مجرد

حداکثر امتیاز قابل کسب

فرد اصلی پرونده

سن

100

110

500

تحصیلات

140

150

دانش زبان

150

160

تجربه کار در کانادا

70

80

 

 

 

 

همسر

تحصیلات

10

-

دانش زبان

20

-

تجربه کار در کانادا

10

-

 

فاکتورهای مهارتی

تحصیلات + دانش زبان

50

50

50

100

 

سابقه کار کانادایی+تحصیلات

50

50

دانش زبان+تجربه کار خارجی

50

50

50

تجربه کار کانادایی+تجربه کار خارجی

50

50

مدارک فنی (برای مشاغل حرفه ای)

50

50

50

 

پیشنهاد شغلی از کارفرمای کانادایی

600

انتخاب توسط دولت استانی کانادا

600

 

جــــــــمــــــــع کــــــــل

1200

 


مدرک زبان آیلتس و تف فرانسه الزامی است.

اداره مهاجرت کانادا تایید کرد که باید مدرک زبان انگلیسی و تف فرانسه را برای ورود به استخر متقاضیان داشته باشید و بدون آن امکان ورود نخواهید داشت. برای زبان انگلیسی شما نیاز به مدرک IELTS و CELPIP و برای فرانسه TEF نیاز دارید.

ارزیابی مدارک تحصیلی الزامی است.

در زیر گروه برنامه نیروی متخصص فدرال شما باید ارزیابی مدارک تحصیلی خود را ارائه دهید، ارزیابی مدارک Educational Credential Assessment )ECA) در کانادا انجام خواهد شد و شما باید با پرداخت هزینه آن و تایید ریز نمرات و دانشنامه از دانشگاه مربوطه این کار را انجام دهید. این کار قبلا روش مشخصی نداشت و همه منتظر بودند که بدانند آیا این کار الزامی است یا خیر؟ اما اداره مهاجرت کانادا برای تمام متقاضیان اجباری نمود.

متقاضیان می توانند پروفایل خود را بروزرسانی نمایند

یکی از بهترین خبرهایی که در مورد برنامه Express Entry وجود داشت این بود که فایل متقاضیان استاتیک نیست. در این مرحله متقاضیان می توانند پروفایل خود را بروزرسانی کنند و اگر در مرحله ای نمره کم داشتند با دریافت مدرک جدید تر آن را قویتر نمایند. مثلا شما بادریافت آیلتس بالاتر می توانند نمره خود را بیشتر کنید.

5 سال جریمه برای اطلاعات نادرست :

اداره مهاجرت کانادا اعلام کرد که جریمه بیشتر از برنامه های گذشته برای متقاضیان وجود خواهد داشت اگر اطلاعات آنان طبق فرمت مورد نظر نباشد یا اطلاعات نادرست اعلام شود. همچنین تا 5 سال نمی توانند تقاضای اقامت دائم دهند. لذا در هر کدام از دو مرحله اگر اطلاعات نادرست بدهید ، حتی اگر دانش تکمیل فرم ها را نداشته باشید، جریمه ای 5 ساله در انتظار شما خواهد بود.

شروع برنامه از ابتدای ژانویه 2015 :

اولین انتخاب متقاضیان در ابتدای ژانویه سال جدید میلادی خواهد بود. لذا خبر خوشی برای کسانی خواهد بود که مدارک خود را طبق لیست مورد نظر اداره مهاجرت کانادا آماده نموده اند و می توانند جزو اولین نفرات باشند.

شما فقط 60 روز فرصت خواهید داشت

اداره مهاجرت کانادا CIC اعلام نمود که بعد از دریافت نامه قبولی شما فقط 60 روز فرصت خواهید داشت تا مدارک مورد نیاز را تکمیل و ارسال کنید و هیچ تمدیدی وجود نخواهد داشت. لذا پیشنهاد می کنیم قبل از اقدام مدراک خود را تهیه کنید. و با توجه به جریمه 5 ساله در ارائه اطلاعات نادرست بهتر است با دقت و کسب مشاوره لازم مدارک خود را جمع آوری نمایید. طبق قانون شما می توانید برای خود وکیل رسمی برای اینکار بگیرید.

قبولی در مرحله اول و عدم ارسال مدارک ، مانع از شروع مجدد از ابتدای کار خواهد بود.

اگر نامه ITA را دریافت کردید، ولی مدارک برای مرحله بعد ارسال نکردید یا ناقص ارسال کردید، شما شانس مجددی نخواهید داشت و ریجکت می شوید. مدرک شما برای یکسال اعتبار دارد ولی برای مهاجرت نمی توانید اقدام کنید.

اگر نامه ITA را قبول نکنید، بعد از گذشت یکسال وارد استخر خواهید شد!

اگر شما نامه را دریافت کردید و اقدام به ارسال مدارک طی 60 روز نکردید علاوه بر جریمه ردیف بالا ، باید یکسال صبر کنید تا دیگر افراد در استخر تقاضا بتوانند گزینش شوند. همچنین هیچ نوع گارانتی برای انتخاب مجدد شما در سال بعد وجود نخواهد داشت. لذا پیشنهاد می شود که قبل از اقدام تمام مدارک را تهیه کنید.مدارک شامل دانش زبان و ارزیابی مدارک تحصیلی و ... خواهد بود که لیست آن حین قرارداد به شما داده خواهد شد.

شما طبق سیستم جدید امتیازبندی خواهید شد و رتبه خود را مشخص نمی کنید

شما در این سیستم می توانید نمره خود را ببینید ولی امکان دیدن نمره دیگران را نخواهید داشت لذا رتبه شما مشخص نخواهد بود و نمی توانید بدانید که چه نمره ای برای قبولی لازم خواهید داشت. نمره شما همیشه متغیر است و می تواند بیشتر یا کمتر شود (برمبنای اطلاعات شما). اما به نظر می رسد که اداره مهاجرت ترتیب بهتری برای دیدن نمره و رتبه مشخص کند که در خبر های بعدی به اطلاع شما خواهیم رساند.

برنامه های جذب مهاجر در استان های کانادا جدای از سیستم Express Entry وجود خواهد داشت، ولی استانها می توانند از داخل استخر متقاضی جذب کنند

دولت های استانی می توانند براساس نیاز خود مهاجر برای بهبود اقتصاد شان جذب کنند. این برنامه های PNP نام دارد. یعنی شما اگر واجد شرایط یکی از برنامه های استانی شوید با کسب 600 امتیاز (بالاترین امتیاز !) به راحتی مطمئن شوید که مقیم کانادا خواهید شد.

متقاضیان برنامه کبک جدای از Express Entry خواهند بود !

متقاضیان برنامه کبک جدای از Express Entry خواهند بود، مگر اینکه بخواهند خارج از کبک مشغول به کار شوند. براساس قانون 1991 بین کانادا-کبک، این استان می تواند نیروی مورد نظرش را جدای از سیستم فدرال گزینش و انتخاب کند. در حال حاضر دولت کبک تصمیم دارد که در برنامه ورود سریع شرکت نکند. ولی دولت کبک تصمیم دارد تا برنامه نیروی متخصص خود را از اردیبهشت ماه94 آغاز کند. البته افرادی که از طریق کبک اقدام می کنند باید در این استان زندگی و کار کنند.

استان Nunavut نیز مانند کبک از این سیستم پیروی نمی کند.

نسخه جدید "بانک مشاغل کانادا" Job Bank از ابتدای ژانویه آغاز خواهد شد

متقاضیانی که دارای پیشنهاد شغلی و استانی نیستند باید در بانک اطلاعات مشاغل کانادا ثبت شوند.تا کارفرماهای کانادایی بتوانند به راحتی آنها را بررسی و انتخاب کنند. هرچند این سیستم در ابتدا دارای نقایصی است ولی اعلام شده است که طی ماه های آینده نقش بهتری در سیستم ورود سریع ایفا خواهد کرد.


سن فرزند برای اخذ اقامت کانادا:


مبنای پذیرش فرزندان زیر 19 سال شما، زمان پذیرش و دریافت نامه تایید اقامت کانادا است .





به اشتراک گذاری در گوگل پلاس به اشتراک گذاری در LinkedIn به اشتراک گذاری در فیس بوک به اشتراک گذاری در کلوب به اشتراک گذاری در فیس نما به اشتراک گذاری در توییتر
مطالب مرتبط
شرایط مهاجرت به کانادا
برچسب ها شرایط اخذاقامت کانادا شرایط مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا شرایط گرفتن ویزای کانادا
نظر کاربران
نظر شما

نام : *
 

ایمیل : *
   

شماره همراه : *
 

متن پیام : *
 



کد بالا را در کادر وارد نمایید :